Родителски съвет

Това е отворен форум на родителите. Място за коментари и дискусии.

Търсене преподаватели/Lehrkräfte gesucht

Българско училище ЗЛАТЕН ВЕК - Нюрнберг търси доброволци - преподаватели с педагогическа правоспособност по български език, литература, история и география. Занятията се провеждат на български език, обичайно в събота. Моля, свържете се с нас на info@bulgarische-schule-nuernberg.de

Die Bulgarische Schule ZLATEN VEK - Nürnberg sucht ehrenamtliche Lehrkräfte mit pädagogischer Berechtigung in Sachen bulgarischer Sprache, Literatur, Geschichte und Landeskunde. Der Unterricht findet auf Bulgarisch und üblicherweise samstags statt. Bitte kontaktieren Sie uns unter info@bulgarische-schule-nuernberg.de

Доверено лице/Vertrauensperson

При училището ни на доброволни начала вече има доверено лице, на което можете да споделите поверителни проблеми. Можете да се свържете с довереното лице на електронна поща spodeli@bulgarische-schule-nuernberg.de
Разбира се, преподавателите, класните говорители, представителите на управителния и на родителския съвет продължават да са на Ваше разположение.

Bei der Schule gibt es schon eine Vertrauensperson, an die Sie sich bei vertraulichen Problemen wenden können. Erreichen können Sie die Vertrauensperson unter spodeli@bulgarische-schule-nuernberg.de
Selbstverständlich stehen weiterhin als Ansprechpartner die Lehrer, die Klassensprecher sowie die Mitglieder des Elternbeirats und des Vorstandes zur Verfügung.

Какво е БОБИ / Was ist BOBI?

БОБИ е наш проект за създаване на специфично учебно съдържание, съобразено с нуждите на деца-билингви, което те да могат да слушат при условията стрийминг с оглед затвърждаване на познанията по български език, литература, история и география. БОБИ се съсредоточава върху аудио-съдържание. БОБИ е в процес на изграждане и ще бъде достъпен само за регистрирани потребители.

BOBI ist unser Projekt zur Erstellung spezifischer Inhalte, die den Bedürfnissen der bilingualen Kinder entsprechen und es ihnen durch Streaming ermöglichen, online das Lernmaterial in Sachen bulgarischer Sprache, Literatur, Geschichte und Landeskunde zu konsultieren. BOBI konzentriert sich auf Audio-Inhalte. BOBI entsteht und wird ausschließlich für registrierte Nutzer zugänglich sein.

Разпространи съдържание