Откриване учебната 2020-2021/Eröffnung des Schuljahres 2020-2021

Мили деца, скъпи родители,
Liebe Kinder und Eltern,

Българско училище ЗЛАТЕН ВЕК открива учебната 2020-2021. Откриването ще се осъществи на 12.09.2020. Подробности се съобщени по електронната поща. Родителите на незаписани деца могат да поискат информация, като изпратят мейл на училището. Информацията не се публикува в интернет по съображения за сигурност.
Die Bulgarische Schule ZLATEN VEK eröffnet das Schuljahr 2020-2021. Die Eröffnung wird am 12.09.2020. Einzelheiten sind per E-Mail schon mitgeteilt worden. Die Eltern nicht eingeschriebener Kinder können Information per E-Mail an die Schule anfordern. Die Information wird aus Gründen der Sicherheit nicht im Internet veröffentlicht.

Обучението през първия срок ще се провежда онлайн. За втория срок ще направим всичко възможно да преминем на присъствено обучение, но засега не можем да обещаем това. График на занятията откривате приложен. Моля да обърнете внимание, че първото занятие е още на 13.09.2020.
Die Schulung wird vorerst online stattfinden. Für die zweite Hälfte des Schuljahres hoffen wir wieder auf Präsenzunterricht. Wir können das aber nicht versprechen. Die Übersicht der Unterrichtseinheiten finden Sie anbei. Bitte beachten Sie, dass die erste Unterrichtseinheit gleich am 13.09.2020 stattfindet.

Честит първи учебен ден!
Alles Gute zum neuen Schuljahr!